Ortopædiske indlæg fra Bach & Nielsen

Hos Bach & Nielsen er et individuelt fremstillet indlæg et af vores specialer. For at kroppens bevægapparat kan fungere optimalt, er det vigtig at sener - led og knogler har en optimal og anatomisk korrekt stilling, og dermed de bedste forudsætninger og betingelser for at give kroppen fremdrift. Ofte er det ikke tilfældet hos mange. Evt. fejlstillinger og dermed belastninger af fodens sener, ligamenter og muskler, kan være årsag til forskellige gener.


Her et nogle typiske eksempler på fejlstillinger i foden og kroppen, hvor et indlæg ville kunne afhjælpe:


Hulfod

Platfod

Nedsunket forfod

Knyster

Hammertæer

Hælspore

Benlængde forskel

smerter i knæ, hofte og ryg

Smerter i Akillesene 

Severs syndrom


Helt fra en tidlig alder, og livet igennem, kan der være behov for støtte og korrektion i fodens stilling. Tit henvender folk sig først til en Fodterapeut el. Bandagist, når der er symptomer og smerter i fod, knæ, hofte eller ryg - af den ene eller anden årsag. Hvorfor ikke forebygge, og forhindre uhensigtsmæssig slid på ledflader, ligamenter og knogler.


Alt afhænger, og hvad der er bedst for dine fødder og krop. Vi laver 2D og 3D (gipsindlæg). Det kommer an på hvor komplekse problermer du har, der afgør hvilket type indlæg der vælges, og hvad der er optimalt for at kunne smertelindre og aflaste dine fødder, samt optimere din gang funktion, og krops holdning. 


Har du en kommunal bevilling på Ortopædisk indlæg el. ff-sko, kan du bruge den hos os.


Hos Bach & Nielsen er der gratis fodanalyse. Book en tid på 6127 3460 - og lad os sammen kigge på hvad der kan ligge til grund for dine symptomer og gener. 

Hos Bach & Nielsen laver vi indlæg til alle scenarier. F.eks:


  • Cykling
  • Golf
  • Fodbold
  • Løb
  • Arbejde
  • Ekstra beskyttende indlæg til Diabetes el. gigt patienter.