Individuelt tilpassede indlægssåler fra Bach & Nielsen

Hos Bach & Nielsen er et individuelt fremstillet indlæg et af vores specialer. For at kroppens bevægapparat kan fungere optimalt, er det vigtig at sener - led og knogler har en optimal og anatomisk korrekt stilling, og dermed de bedste forudsætninger og betingelser for at give kroppen fremdrift. Ofte er det ikke tilfældet hos mange. Evt. fejlstillinger og dermed belastninger af fodens sener, ligamenter og muskler, kan være årsag til forskellige gener.


Her et nogle typiske eksempler på fejlstillinger i foden, hvor et indlæg ville kunne afhjælpe:


Hulfod

Platfod

Nedsunket forfod

Knyster

Hammertæer

Hælspore


Helt fra en tidlig alder, og livet igennem, kan der være behov for korrektion i fodens stilling. Tit henvender folk sig først til en Fodterapeut el. Bandagist, når der er symptomer og smerter i fod, knæ, hofte eller ryg - af den ene eller anden årsag. Hvorfor ikke forebygge, og forhindre uhensigtsmæssig slid på ledflader, ligamenter og knogler.


Vi bruger Podiatech indlægssystem fra Sidas. Det er et veludviklet og et dynamisk indlægssystem, der understøtter og giver foden ideelt support.
Hos Bach & Nielsen er der gratis fodanalyse. Book en tid på 6127 3460 - og lad os sammen kigge på hvad der kan ligge til grund for dine symptomer og gener. 

Hos Bach & Nielsen laver vi indlæg som kræver helt specifikke krav og funktioner og som dækker de fleste scenarier. F.eks:


  • Cykling
  • Golf
  • Fodbold
  • Løb
  • Arbejde
  • Ekstra beskyttende indlæg til Diabetes el. gigt patienter.