Ganganalyse

Løbeanalyse

Ved hver fodanalyse, tager vi en snak om dine gener, og hvad der kan ligge bag. Vi vurdere din sko, og giver gode råd om hvad der kan optimeres ved dit skovalg. Vi laver en ledtest, blåaftryk, eller direkte aftryk i silicone pads, afhængigt af, hvilket indlæg der vil hjælpe dig mest. Ydermere, For at have de optimale forudsætninger for at lave de bedste indlæg til dig, laver vi en videoanalyse på løbebåndet af din gang eller løb. Efterfølgende kigger vi videoen igennem sammen, og dermed for du også en bedre forståelse for dine gener og problematikker.


En ganganalyse eller en løbsanalyse, er en vigtig ting for at finde frem til det rigtige indlæg, eller den rigtige sko.


Ved at kigge på ryg, hofte,

knæ og føddernes position i den biomekaniske proces der sker i gang/løbscyklusen - er vi sikker på at få alle vigtige oplysninger og observationer med, for at opnå det bedste resultat for dit individuelle indlæg.  

Individuelt tilpassede indlægssåler fra Bach & Nielsen

Hos Bach & NIelsen er et individuelt fremstillet indlæg et af vores specialer. For at kroppens bevægapparat kan fungere optimalt, er det vigtig at sener - led og knogler har en optimal og anatomisk korrekt stilling, og dermed de bedste forudsætninger og betingelser for at give kroppen fremdrift. Ofte er det ikke tilfældet hos mange. Evt. fejlstillinger og dermed belastninger af fodens sener, ligamenter og muskler, der kan være årsag til forskellige gener.


Her et nogle typiske eksempler på fejlstillinger i foden, hvor et indlæg ville kunne afhjælpe:


Hulfod

Platfod

Nedsunket forfod

Knyster

Hammertæer

Hælspore


Helt fra en tidlig alder, og livet igennem, kan der være behov for korrektion i fodens stilling. Tit henvender folk sig først til en Fodterapeut el. Bandagist, når der er symptomer og smerter i fod, knæ, hofte eller ryg - af den ene eller anden årsag. Hvorfor ikke forebygge, og forhindre uhensigtsmæssig slid på ledflader, ligamenter og knogler.


Vi bruger Podiatech indlægssystem fra Sidas. Det er et veludviklet og et dynamisk indlægssystem, der understøtter og giver foden ideelt support.
Hos Bach & Nielsen er der gratis fodanalyse. Book en tid på 6127 3460 - og lad os sammen kigge på hvad der kan ligge til grund for dine symptomer og gener. 

Hos Bach & Nielsen laver vi indlæg som kræver helt specifikke krav og funktioner og som dækker de fleste scenarier. F.eks:


  • Cykling
  • Golf
  • Fodbold
  • Løb
  • Arbejde
  • Ekstra beskyttende indlæg til Diabetes el. gigt patienter.