Om os

Vores klinik

Bach & Nielsen er en fodklinik i Birkerød, i private og afslappede omgivelser. Centralt belliggende tæt ved Føtex, Birkerød Sø og Svømmehallen. Gratis parkering lige ved indgangen. Blot 50 meter til nærmeste busstop og 4 min. gang til tog stationen.


Klinikken drives af Stine Bach Engkebølle og Michael Nielsen. Vi er begge uddannet Statsaut. Fodterapeut, på Fodterapeutskolen i København.


Efter dejlige år og gode jobs på arbejdsmarkedet. Satsede vi stort. Solgte vores hus i Søborg, købte hus i Birkerød, der havde den rigtige placering for at kunne drive en klinik. Vi sagde vores gode jobs op, og uddannede os til Stataut. Fodterapeuter.


Nu står vi her, og er så glade for at kunne byde jer velkommen i vores klinik. Det er vores ønske at kunne give jer, den bedste oplevelse og bedste behandling - både personligt og fagligt, når i træder ind hos Bach & Nielsen. 


Vi har et fælles mål om at fremme sundheden og velværen hos vores patienter.


Vi ser frem til møde og følge jer alle sammen. 

Hvem er vi?

Michael Nielsen

Statsautoriseret fodterapeut


Stine Back Engkebølle

Statsautoriseret fodterapeut

og kosmetolog

Fantastiske

omgivelser

Vi bor i skønne omgivelser, tæt ved vand og skov, og ikke mindst det centrale Birkerød, med de bedste handle muligheder.

Personlig

service

Den personlige kontakt og service har ændret sig, igennem tiden.


Hos Bach & Nielsen, vil vi betræbe os på, at få den nære kontakt tilbage. 

Vi vil gøre vores yderste for at du får en dejlig og positiv oplevelse.

Behandlinger
og indlæg

Vi er statsaut. Fodterapeuter, og er underlagt patientsikkerhedsloven. Dvs. du er sikret, hvis du bliver fejlagtigt behandlet, kan du klage til patientklagenævnet.


Vores faglige kompetencer er vi stolte af. Vi vil gøre alt for du får den bedste behandling og de bedste indlæg, hos Bach & Nielsen.