Fodindlæg

Fodindlæg

Hos Bach & Nielsen er et individuelt fremstillet fodindlæg et af vores specialer. Vi hjælper dagligt vores kunder fri for deres gener og smerter, med vores unikke ortopædiske fod indlæg. For at kroppens bevægapparat kan fungere optimalt, er det vigtig at sener - led og knogler har en optimal og anatomisk korrekt stilling, og dermed de bedste forudsætninger og betingelser for at give kroppen fremdrift. Ofte er det ikke tilfældet hos mange. Evt. fejlstillinger og dermed belastninger af fodens sener, ligamenter og muskler, kan være årsag til forskellige gener.


Her et nogle typiske eksempler på fejlstillinger i foden og kroppen, hvor vores unikke skoindlæg ville kunne hjælpe dig:


Hulfod

Platfod

Nedsunket forfod

Knyster

Hammertæer

Hælspore

Benlængde forskel

smerter i knæ, hofte og ryg

Smerter i Akillesene 

Severs syndrom


Helt fra en tidlig alder, og livet igennem, kan der være behov for støtte og korrektion i fodens stilling. Tit henvender folk sig først til en Stats aut. Fodterapeut, Bandagist, eller en osteopat - når der er symptomer og smerter i fod, knæ, hofte eller ryg - af den ene eller anden årsag. Hvorfor ikke forebygge, og forhindre uhensigtsmæssig slid på ledflader, ligamenter og knogler.


Alt afhænger, og hvad der er bedst for dine fødder og krop. Vi laver 2D og 3D (gipsindlæg). Det kommer an på hvor komplekse problermer du har, der afgør hvilket type indlæg der vælges til din fod, og hvad der er optimalt for at kunne smertelindre og aflaste dine fødder, samt optimere din gang funktion, og krops holdning. 


Har du en kommunal bevilling på Ortopædisk indlægs såler el. ff-sko, kan du bruge den hos os. Vi glæder os til at hjælpe dig.


Vores priser på indlæg er alt inkl. dvs. - Gratis


fodanalyse, gratis tilretninger, gratis forsendelse.


Er du medlem af Ældre Sagen? få 10 % rabat på 1.


indlæg.


Hos Bach & Nielsen er der gratis fodanalyse. Book en tid på 6127 3460 - og lad os sammen kigge på hvad der kan ligge til grund for dine symptomer og gener. 

Vores ortopædiske indlæg laves til alle scenarier. F.eks:


Hverdagssko

Cykling

Golf

Fodbold

Løb

Vandre


Laves ekstra beskyttende indlæg til Diabetes el. gigt patienter.


Frit leverandør valg af

Ortopædiske fod indlægHusk - hvis du har en bevilling fra din kommune på ortopædiske fod indlæg eller/og FF-sko - så er der frit leverandør valg - det vil sige at du sagtens kan bruge din bevilling i vores klinik - selvom der står en anden leverøndør på din bevilling.


Husk - Du får 400 kr. retur pr. par ortopædiske fod indlæg - og 100 kr. retur for en fodbehandling -

fra Sygforsikring Danmark.


Husk - hvis du er medlem af Ældre Sagen som vi samarbejder med - får du 10% rabat på dit første indlæg, og 33% på par nr. 2 & 3.

unsplash