Fodsmerter

Smerter

Smerter kan virkelig ødelægge og tage meget fokus væk fra en. Det kan være invaliderende og påvirke ens hverdag, på mange måder. søvnen kan bliver ødelagt eller forstyret. At udføre sit arbejde på sin arbejdsplads kan blive et problem, hvis man konstant eller ofte har smerter i enten fod, knæ, hofte eller ryg.


Når smerter og gener bliver for udtalte, kommer folk blandt andet til sådan nogle som os, der har erfaringen og ved hvad der skal til for at afhjælpe dine gener. Vi står klar til at hjælpe dig videre, og blive fri for smerter.


Vi har patienter i alle aldre, og generne og smerterne kan opleves forskellige fra person til person. Så en individuel og objektiv vurdering, er vigtig for at finde frem til det helt præcis og rigtige fodindlæg til dig.


Neden under vil vi komme ind på de typiske fejlstillinger og gener vi hjælper vores kunder og patienter fri for, med vores individuelt fremstillet fodindlæg.
Frit leverandør valg af

Ortopædiske fod indlægHusk - hvis du har en bevilling fra din kommune på ortopædiske fod indlæg eller/og FF-sko - så er der frit leverandør valg - det vil sige at du sagtens kan bruge din bevilling i vores klinik - selvom der står en anden leverøndør på din bevilling.


Husk - Du får 400 kr. retur pr. par ortopædiske fod indlæg - og 100 kr. retur for en fodbehandling -

fra Sygforsikring Danmark.


Husk - hvis du er medlem af Ældre Sagen som vi samarbejder med - får du 10% rabat på dit første indlæg, og 33% på

par nr. 2 & 3.

unsplash