Om os

Centralt i Birkerød

Hos Bach & Nielsen Fodterapi & Indlæg


Har vi opdelt vores arbejdsområder, efter vores kompetencer - og det vi brænder mest for, og der hvor vores passion, talent, og flair  - for det 2 delte fag - kommer vores kunder og patienter mest til gode i vores klinik.


Bach - har speciale og tager sig dagligt udelukkende af fodterapi og fodpleje i alle aspekter, uanset hvilke problemer du måtte have med dine fødder, kan vi hjælpe dig.


Nielsen - er indlægsspecialist, og tager sig dagligt udelukkende af fremstilling af individuelt fremstillet Fodindlæg - lavet på vores eget værksted.Bach & Nielsen er en statsaut. fodklinik beliggende Centralt i Birkerød, i private og afslappede omgivelser. Centralt belliggende tæt ved Føtex, Birkerød Sø og Svømmehallen. Gratis parkering lige ved indgangen. Blot 50 meter til nærmeste busstop og 4 min. gang til tog stationen.


Klinikken drives af Stine Bach Engkebølle og Michael Nielsen. Vi er begge uddannet Statsaut. Fodterapeut, på Fodterapeutskolen i København.


Vi er specialister og har stor erfaring med fremstilling af individuelle ortopædiske fod indlæg. Vores kunder kommer primært fra det Nordsjællandske - men vi har også nogle kunder der kommer langvejs fra for at få vores unikke indlæg. 


Skal vi også hjælpe dig fri for dine smerter?.


Frit leverandør valg

af ortopædiske fodindlæg                                   
Husk - hvis du har en bevilling fra din kommune på ortopædiske fod indlæg eller/og FF-sko - så er der frit leverandør valg - det vil sige at du sagtens kan bruge din bevilling i vores klinik - selvom der står en anden leverøndør på din bevilling.


Husk - Du får 400 kr. retur pr. par ortopædiske fod indlæg - og 100 kr. retur for en fodbehandling -

fra Sygforsikring Danmark.


Husk - hvis du er medlem af Ældre Sagen som vi samarbejder med - får du 10% rabat på dit første indlæg, og 33% på par nr. 2 & 3.

Hvem er vi?

Michael Nielsen

Statsautoriseret fodterapeut


Stine Back Engkebølle

Statsautoriseret fodterapeut

og kosmetolog

Fantastiske

omgivelser

Vi bor i skønne omgivelser, tæt ved vand og skov, og ikke mindst det centrale Birkerød.


Det er let at komme til os, på gå-ben, cykel, bil, bus (50 m.) eller tog. Fra togstation er der kun ca. 4-5 min. gang til vores klinik.

Personlig

service

Hos Bach & Nielsen, går vi langt for at yde en god service. F.eks kommer vi gerne hjem til dig, (+ 100 kr. kørsel)  for måltagning til Ortopædisek fod indlæg.


Vi vil gøre vores yderste for at du får en dejlig og positiv oplevelse, når du besøger vores klinik.

Behandlinger
og indlæg

Vi er statsaut. Fodterapeuter, og er underlagt patientsikkerhedsloven. Dvs. du er sikret, hvis du bliver fejlagtigt behandlet, kan du klage til patientklagenævnet.


Vores faglige kompetencer er vi stolte af. Vi vil gøre alt for du får den bedste behandling og de bedste ortopædiske fod indlæg, hos Bach & Nielsen.

unsplash