Løbeindlæg

Løbe Indlæg

De rigtige løbesko er vigtige for at passe på dig, sådan du ikke får overbelastninger og skader. Du får mest ud af din løbetræning, og kan løbe længere - hvis du har en god stødabsorberende, og samtidig fast og vel konstrueret løbesko på - der sørger for at din fod, knæ hofte og ryg har de bedste forudsætninger for at give dig fremdrift, uden at du får overbelastninger.


Nogle gange ser vi folk der starter med at løbe - starter ud i for bløde løbesko. Dette resultere tit i overbelastningsskader, i knæ, akillesene, smerter i svangen eller pådrage sig en hælspore. Ofte også, fordi de er startet for hårdt ud med træningsmængden og træningsintensiteten.


En video-fod-analyse på løbebånd er et vigtigt redskab, for at synliggøre eventuelle fejlstillinger, ved gang eller løb - sådan disse fejlstillinger kan tænkes ind ved evt. køb af løbesko. Vi kigger på om du har en neutral løbestil, eller om du hyperpronere, eller måske subinere i bagfoden ved løb. Langt de fleste har en en neutral, eller lettere pronerende fod/løbestil - og har brug for en neutral løbesko eller en antipronations løbesko.ledtest, blåattryk, eller skumtryk (gips). Sammenholdt med video-analysen der fortæller om din løbestil og dine biomekaniske processer, har vi de informationer vi skal bruge for at kan lave et korrekt løbeindlæg til dig. 


Afhængigt om du er neutral, pronere eller supinere i din løbestil, vil vi konstruere indlægget sådan din fod kommer til at stå, på sådan en måde, at foden og dit bevægapparat bliver sat i en sundere position, og nedsætte belastningen på dine knogler, led og muskler.


Der vil også blive taget højde udfra din vægt og kropsbygning, hvilke materialer der vil være mest hensigtsmæssigt at bruge for at konstruere det bedste indlæg for dig.


- måske skal materialet være blødere i forfoden og mere fast og hårdt i bagfoden - måske skal materialet være ens  på hele indlægget. Det afhænger af din anatomi og dine problemstillinger hvad der vælges, lige præcis til dig og dine indlæg til at løbe i. 


Vi sørger for du får de bedst konstrueret indlæg -  sådan du kan løbe mange kilometer, uden fod knæ, hofte og ryg smerter.


Vores priser på indlæg er alt inkl. dvs. 


Gratis fodanalyse, gratis tilretninger, gratis forsendelse.


Er du medlem af Ældre Sagen? få 10 % rabat på 1.


indlæg.

     Løbeindlæg


Frit leverandør valg af

- Ortopædiske fod indlægHusk - hvis du har en bevilling fra din kommune på ortopædiske fod indlæg eller/og FF-sko - så er der frit leverandør valg - det vil sige at du sagtens kan bruge din bevilling i vores klinik - selvom der står en anden leverøndør på din bevilling.


Husk - Du får 400 kr. retur pr. par ortopædiske fod indlæg - og 100 kr. retur for en fodbehandling -

fra Sygforsikring Danmark.


Husk - hvis du er medlem af Ældre Sagen som vi samarbejder med - får du 10% rabat på dit første indlæg, og 33% på

par nr. 2 & 3.

unsplash